07.12.2017

KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüze bağlı Yeni Cami Kur’an Kursu Öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Yeni Mahallede ikamet eden engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini ziyaret etti.

Kur’an Kursu Öğreticisi Gülşen GÜZEL nezaretinde gerçekleşen ziyaret kapsamında bedensel,zihinsel ve işitme engeli bulunan vatandaşlarımıza çiçek takdimi’nin yanı sıra çeşitli hediyeler verildi.Ayrıca bugün saat 18.00’da İlçe Kaymakamımız Nurullah KAYA’nın da katılacağı yemek programına davet edildiler.

Engeli bulunan vatandaşlarımız ve aileleri Yeni Cami Kur’an Kursu Öğrencilerinin bu nazik ve anlamlı ziyaretlerinden ayrıca sıkıntılarını paylaşmalarından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkürlerini ifade ettiler.

Ziyaret hakkında bilgi veren Kur’an Kursu Öğreticisi Gülşen GÜZEL, Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık Günü, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak açısından önemli bir gün.Bizler de Yeni Cami Kur’an Kusu olarak öğrencilerimizle birlikte Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mahallemizdeki engelli kardeşlerimizi ziyaret ettik.Onların ve ailelerinin sıkıntılarını ve sorunlarını dinledik, ihtiyaçlarının olup olmadığını sorduk.Onlar da ziyaretimizden duydukları memnuniyetlerini ifade ederek bizlere hayır duasında bulundular.

Ben bu anlamlı günün bir kere daha toplumsal duyarlılığı ve sorumluluğu arttırması temennisiyle engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü tebrik ediyorum.” Dedi.