20.11.2017

İLKÖĞRETİM 5. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN YALÇINKAYA’YA ZİYARET

İlçemiz Gazi Mustafa Kemal ilköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencileri İlçe Müftülüğümüzü, Çarşı Cami’ni ve Müftülüğümüz kütüphanesini ziyaret etti.

Müftülüğümüzü gezen öğrenciler, İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA’yı da makamında ziyaret etti.Müftü YALÇINKAYA, Müftü’nün görev ve sorumlulukları ve Müftülüğün çalışmaları hakkında öğrencilere çeşitli bilgiler verdi.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet BAHÇE nezaretinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler, Müftü YALÇINKAYA’nın sorduğu sorulara yanıtlar verdiler ve merak ettikleri çeşitli soruları YALÇINKAYA’ya yönelttiler.

Öğrencliler, Müftülüğü ve Müftülük hizmetlerini çok beğendiklerini ifade ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA; Çocukların ruhsal ve bedensel gelişimine uygun olarak din derslerini en iyi ve en doğru bir şekilde vermemiz gerekiyor. Sevgi , bilgi ve ilgi esasına dayalı bir eğitim- öğretim modeli ile dinimizi çoçuklarımıza anlatmamız gerekiyor. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerini böylesine başarılı bir şekilde işleyen ve öğrencilerin sevgisini kazanan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet BAHÇE hocamızı tebrik ediyorum.Bu nazik ziyaretlerinden dolayı değerli hocamıza ve öğrencilere teşekkür ediyorum.”dedi.

Ziyaret, iyi dilek ve temennilerin ardından öğretmen ve öğrencilere başarılarının devamının dilenmesi ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından “Diyanet Aylık Çocuk Dergisi”, “ Diyanet Aylık Dergi” ve eki olan “Aile Dergisi” hediye edimesi ile sona erdi.