15.10.2018

ÇOBANLAR MH. KIZGINLAR CAMİ İMAM HATİBİ İLÇEMİZE VEDA ETTİ

İlçemiz Çobanlar Mahallesi Kızgınlar Cami İmam-Hatibi iken, Antalya Valiliği’nin atama onayı ile Antalya İli Kemer İlçesi Ulupınar Mahallesi Hayıt Camii İmam-Hatibi olarak naklen atanan Mahmut ÇAKIRTAŞ için veda programı düzenlendi.

Düzenlenen veda programına İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN, Vaiz Muhammet Akif TUNÇ, Şef Turan AKBAŞ, VHKİ Fatih YILDIRIM ve Müftülüğümüz personelleri katıldı.

Veda programı kapsamında konuşan İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN yaklaşık 19 yıldır ilçemizde görev yapan Mahmut ÇAKIRTAŞ’a görev yaptığı süre boyunca göstermiş olduğu özverili çalışmalardan ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinin hayırlara vesile olmasını ve başarılı hizmetlerinin Kemer İlçesinde de devam etmesini diledi.
İmam Hatip Mahmut ÇAKIRTAŞ ise İlçemizde görev yaptığı süre boyunca özveriyle görev yapmaya çalıştığını, düzenlenen veda programı için teşekkür ettiğini belirterek; “bir hakkımız varsa helal olsun sizler de haklarınızı helal edin." Dedi.

Veda programı iyi dilek ve temennilerin ardından İmam Hatip Mahmut ÇAKIRTAŞ’ın Müftülüğümüz Personeliyle vedalaşmasıyla sona erdi.