18.09.2018

Müftü ERDOĞAN Din Görevlileriyle İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından ilçemize ataması yapılan ve geçtiğimiz günlerde görevine başlayan İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN, Din Görevlileriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

2018 Yılı Eylül Ayı toplantısı İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN başkanlığında İlçemiz Çarşı Camii’nde yapıldı.

Toplantıya Müftü ERDOĞAN’ın yanı sıra Vaiz Muhammet Akif TUNÇ, Şef Turan AKBAŞ, VHKİ Fatih YILDIRIM ve Din Görevlileri katıldı.

İstiklal Mahallesi Camii İmam-Hatibi Erkan ÇELİK’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü ve görevlilere Müftü ERDOĞAN tarafından idari konularda bilgilendirmeler yapıldı.

Tanışma havasında geçen toplantıda ayrıca İlçemizde Din Hizmetleri konusunda nelerin yapılabileceğine dair istişarelerde bulunuldu.

Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN “Görevlilerimizle yaptığımız Eylül Ayı toplantımızda hedeflenen ve yapılması planlanan projelerimizi gözden geçirdik.İlçemiz genelinde din hizmetlerinin daha verimli ve etkin bir şekilde yürütülmesi için şimdiye kadar yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Gençlerimize,kadınlara ve engelli vatandaşlarımıza kısaca toplumun her kesimine hizmetlerimizi daha verimli bir şekilde ulaştırma noktasında değerlendirmeler yaptık.Oldukça verimli geçen toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Toplantı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.