17.09.2018

BELEDİYE BAŞKANI ÇELİK'TEN ERDOĞAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2018 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında görevli olarak kutsal topraklara giden ve tekrar ilçemizdeki görevine başlayan İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN’ı son olarak Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil ÇELİK ziyaret etti.

Tanışma ve sohbet havasında geçen ziyarette Belediye Başkanı Dr. Adil ÇELİK, Müftü ERDOĞAN’a öncelikle yeni görev yerinin hayırlara vesile olmasını ve görevinde başarı dileklerini ifade etti.

ÇELİK ayrıca yerine getirmiş olduğu hac farizasından dolayı Müftü ERDOĞAN’a tebriklerini iletti.

Müftü ERDOĞAN, ÇELİK’e kutsal topraklardan getirmiş olduğu zemzem ve hurmalardan ikram ederek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.