18.07.2018

HACI ADAYLARI DUALARLA UĞURLANACAK

İlçemizden bu yıl hac farizasını yerine getirmek üzere 15 hacı adayı, kutsal topraklara gitmek üzere dualarla uğurlanacak.
Gazipaşa’dan kutsal topraklara gitmek üzere hazırlıklarını tamamlayan 15 hacı adayı için 18 Temmuz 2018 Çarşamba günü yani bugün, akşam namazına müteakip müftülüğümüz binası yanındaki Çarşı Camiinde, uğurlama töreni düzenlenecek.

Hacı adayları 19 Temmuz Perşembe günü 04:00 da Antalya Havalimanından kutsal topraklara uçacak.

Hac görevlerini tamamlayan Gazipaşalı hacı adayları, Kurban Bayramı'nın ardından 27 Ağustos 2018 Pazartesi Günü ilçeye dönecek.

Gazipaşalı 15 hacı adayı için bugün akşam namazına müteakip düzenlenecek olan uğurlama merasimine tüm halkımız davetlidir.

Allah, Hacca gidecek kardeşlerimizin ibadetlerini şimdiden makbul eylesin, en güzel şekilde Hac vazifelerini yapıp gelmeyi, gidemeyen kardeşlerimize de en yakın zamanda gitmeyi nasip eylesin.Kutsal beldelere gidecek kardeşlerimizden Allah resulüne selam götürmelerini ve ülkemiz için ümmeti Muhammed için dua etmelerini istiyoruz.