18.10.2017

KAYMAKAMLIK KUPASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

İlçemizde faaliyet gösteren Kurumlarda görev yapan çalışanların sağlıklı ve düzeyli sportif etkinliklerle, kaynaşma ortamı sağlamak ve çalışanların ailelerinin tanışmalarına ve dostluklarını pekiştirmelerine olanak sağlamak amacıyla düzenlenen Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası başladı.

İlçe Kaymakamı Nurullah KAYA'nın özel bir programından dolayı katılamadığı turnuvanın açılışına Belediye Başkanı Dr. Adil ÇELİK, İlçe Yazı İşleri Müdürü Tan DOĞAN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ertuğrul YILDIZ, İlçe Vaizi Muhammet Akif TUNÇ, Belediye Başkan Yardımcısı Adem KAYA, kurum futbolcuları ve taraftarlar katıldı.

Turnuva’nın açılış maçında Müftülüğümüz Futbol Takımı ile Devlet Hastanesi Futbol Takımı karşı karşıya geldi.

Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ertuğrul YILDIZ'in başlama vuruşuyla başlayan müsabaka’nın ilk yarısı Devlet Hastanesi’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Müftülüğümüz Futbol Takımı, Gazipaşa Devlet Hastanesi’ni 5-2 yenmeyi başardı.Müftülüğümüz Futbol takım bu skorla ilk maçında İlk galibiyetini almış oldu.

Müftülüğümüz Futbol Takımını bu galibiyetinden dolayı tebrik ediyoruz.