16.10.2017

ÇELİK, DİN GÖREVLİLERİMİZLE BİRARAYA GELDİ

2017 Yılı Ekim Ayı aylık mutat toplantı Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil ÇELİK’in konuk olduğu toplantıya İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, Şef Turan AKBAŞ, VHKİ Fatih YILDIRIM ve Din Görevlileri katıldı.

Toplantı ilk olarak Gürçam Mahallesi Cami İmam-Hatibi Muhammet KALYONCU’nun Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin akabinde Din Görevlilerimizle bir araya gelen Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil ÇELİK, Din Görevlilerimizin sorun ve isteklerini dinleyerek, nelerin yapılabileceği konusunda çözüm önerileri sundu.

Din Görevlilerimize hitap eden ÇELİK “Vatandaşlarımızın huzurlu bir ibadet yapabilmeleri için camilerimize birçok hizmet götürüyoruz. Bir çok camimimizin bahçe düzenleme ve tadilat işlemini tamamladık.Sizlerin talepleri doğrultusunda, bahçe düzenlemesine ihtiyaç duyulan camilerimizin bahçelerini de düzenlemek için elimizden geleni yapacağız. Parke döşenmesi gereken yerlere parke döşeyeceğiz, ağaç dikilmesi gereken yerlere ağaç dikeceğiz, oyun parkı ihtiyacı olan camilerimize oyun grubları yerleştireceğiz.Bank ve masa ihitiyacı olan camilerimize bank ve masa’nın yanı sıra güzel görünümlü çöp kutuları koyacağız.Hassasiyet göstererek camilerimize her türlü hizmeti yapmaya gayret gösteriyoruz. Sadece camilerimize değil kamuya ait ve halkın ortak kullanım olanı olan her yere şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da düzenli olarak hizmetlerimiz devam edecek. Hepinize emeğiniz, katkınız ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki süreçte de desteklerinizi bekliyor, Camilerimize hizmet noktasında kapılarımızın Din Görevlilerimize daima açık olduğunu belirtmek istiyorum.”dedi.

Ayrıca ÇELİK, gerekli notları aldığını, yapılacak olan hizmetlerin de bizzat takipçisi olacağını kaydetti.

Din Görevlilerimiz ise Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil ÇELİK’e şimdiye kadar yapmış olduğu ve yapacakları hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

ÇELİK’in konuşmasının akabinde gündem maddeleri görüşüldü ve Din Görevlilerimize Müftü YALÇINKAYA tarafından idari konularda bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca İlçemizde Din Hizmetleri konusunda nelerin yapılabilec eğine dair istişarelerde bulunuldu.

YALÇINKAYA’nın konuşmasının akabinde Antalya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından şimdiye kadar, gençlere yönelik olarak gerçekleştirilen faaliyetleri anlatan kısa bir sinevizyon gösterimi izlendi.

İlçemiz Gençlik Temsilcisi Hüseyin ÖZDEMİR tarafından ise 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde gençlere yönelik sunulacak olan "Ateizm,Deizm Nihilizm Kıskacında Gençlik" teması kapsamında gerçekleştirilecek olan faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA “Görevlilerimizle yaptığımız Ekim Ayı toplantımızda yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri gözden geçirerek,daha etkili ve daha verimli bir hizmet sunma adına istişarelerde bulunduk.Bu kapsamda geçen ayların muhasebesini yaptık ve gelecek ayın plan ve projelerini hazırladık.Gençlere,kadınlara ve engelli vatandaşlarımıza kısaca toplumun her kesimine hizmetlerimizi ulaştırma noktasında değerlendirmelerde bulunduk. Toplantımıza Gazipaşa Belediye Başkanı Dr.Adil ÇELİK de konuk oldu ve görevlilerimizin istek ve önerilerini dinlediler.Başkanımıza yapmış ve yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. ”dedi.

Toplantı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.