13.10.2017

ŞEHİT DEMET SEZEN KIZ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

Muharrem ayı dolayısıyla paşlaşmanın önemini öğrencilere kavratmak amacıyla Gazipaşa İlçe Müftülüğümüz Gençlik Temsilciliği ve Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi işbirliği ile İlçemiz Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Bahçesinde aşure etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamımız Nurullah KAYA, İlçe Kaymakamımızın eşi Sümeyra KAYA,İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa AKTAŞ,Milli Eğitim Şube Müdürleri Hayri Sertgöz ve Mustafa GÜL,Gençlik Temsilcisi Hüseyin ÖZDEMİR,Siyasi Parti Temsilcileri,Din Görevlileri, Okul Aile Birliği yönetimi, öğrenci,öğretmen ve veliler katıldı.

Etkinlik misafirlere yapılan aşure ikramının ardından, İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA’nın birlik ve beraberliğimize dair yapmış olduğu dua ile sona erdi.

Muharrem Ayı’nın önemini öğrencilere kavratmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Okul Müdürü Fatma ŞENEL “Okulumuzda öğrenciler arasındaki paylaşmayı, sevgiyi, saygıyı ve kaynaşmayı daha da pekiştirmek ve Muharrem Ayı’nın önemini öğrencilere kavratmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Davetimize icabet eden misafirlerimize aşure ikramında bulunduk. Bu aşurenin yapılmasında emeği geçen okulumuz personellerine,öğretmenlerimize, velilerimize, teşekkür eder, bu güzellikleri bizlere yaşatan çok değerli misafirlerimize saygılar sunarım.”Dedi.