10.10.2017

YALÇINKAYA’DAN YILMAZ VE TURGUT’A ZİYARET

İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA okul ziyaretleri kapsamında İlçemiz Anadolu Lisesi Müdürü Ali TURGUT ve Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bülent YILMAZ’ı makamında ziyaret etti.

YALÇINKAYA’ya Gençlik Koordinatörü Hüseyin ÖZDEMİR ve Korubaşı Mahallesi Cami İmam-Hatibi Mustafa KARATEKE de eşlik etti.

Okul Müdürleri Ali TURGUT ve Bülent YILMAZ ile okul ve öğrenciler hakkında bir süre sohbet eden ve bilgi alışverişinde bulunan İlçe Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA,” Müdürlerimiz ile, gençlerimizin milli ve manevi değerlerimize uygun bir şekilde yetişmelerine katkıda bulunmak, İslami bilgilerini artırmak, doğru dini bilgiler almalarına katkıda bulunmak ve vatanımıza milletimize faydalı nesiller olmalarına katkı sağlamak adına neler yapabileceğimizin istişaresini yaptık.Ayrıca gençlerimizin duygusal ve ahlaki yapılarının değerlerimize uygun gelişmesine ve yetişmelerine nasıl yardımcı olabileceğimizi görüştük.Bu noktada Gazipaşa İlçe Müftülüğü olarak öğrenciler için yapılması gereken ne varsa, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğumuzu belirttik.” Dedi.

Ziyaretler iyi dilek ve temennilerin ardından YALÇINKAYA’ının okul idaresi başta olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar dilemesiyle sona erdi.