11.07.2019

İLÇE MÜFTÜMÜZE VEDA YEMEĞİ.

İstanbul İli Beylikdüzü İlçe Müftülüğü’ne  tayini çıkan İlçemiz Müftüsü Kadir KOÇAK'ın  onuruna veda yemeği verildi.

Yaklaşık 4 yıldır Döşemaltı İlçe Müftüsü olarak görev yapan Kadir KOÇAK hocamız  için düzenlenen veda yemeğine İlçemizde görev yapan daire personeli, imam hatipler, müezzin kayyımlar ve Kur'an Kursu öğreticileri katıldı.

Duygulu anların yaşandığı veda yemeğinde söz alan personel duygu ve düşüncelerini dile getirdi. İlçe Müftümüz Kadir KOÇAK ise yaptığı konuşmada, görev süresi içerisinde birbirinden güzel hizmetleri hep beraber hayata geçirdiklerini ve bu versile ile emeği olan  tüm personele teşekkürlerini dile getirdiler .

Program İlçe Müftümüz Kadir KOÇAK'a takdim edilen plaket ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Bizlerde İlçe Müftülüğü olarak 4 yıldır ilçemizde yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı İlçe Müftümüz Kadir KOÇAK hocamıza teşekkür ediyor, yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyoruz.