20.04.2017

KUTLU DOĞUM PROGRAMI

İlçe Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Demre Şubesi tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" konulu program düzenlendi.

Demre Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Demre Şubesi tarafından Demre Karabibik Salonunda düzenlenen programa, Demre Kaymakamı Murat UZ, Demre Belediye Başkanı Süleyman TOPÇU, Demre Müftü V. Ayhan AKKANAT, Kumluca İlçe Müftüsü Hacı KAHRAMAN, Kaş İlçe Müftüsü Fethullah YAVUZ, AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram ARICI, çeşitli kurumların müdürleri, sivil toplum kuruluşu yetkilileri ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan programda, Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Müdürlüğü Terfi ve Tahsis Daire Başkanı Mahmut GÖL tarafından katılımcılara konferans verildi.

Program, Kum Sanatı Gösterisi ardından sona erdi.