11.02.2020

ŞUBAT AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2020 Yılı Şubat Ayı toplantısı Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN başkanlığında Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü ve görevlilerimize Müftü İLHAN tarafından idari konularda bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca İlçemizde Din Hizmetleri konusunda nelerin yapılabileceğine dair istişarelerde bulunuldu.

Toplantı ile ilgili bilgi veren Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN şu ifadelere yer verdi: “Görevlilerimizle yaptığımız toplantımızda din hizmetlerinin daha verimli ve etkin bir şekilde yürütülmesi için şimdiye kadar yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Toplumun her kesimine hizmetlerimizi daha etkin ve verimli bir şekilde ulaştırma noktasında değerlendirmelerde bulunduk.” dedi.

Toplantı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.