10.02.2020

HADİS SOHBETLERİ DEVAM EDİYOR!

Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN tarafından her hafta Salı günü Alış Camiinde Sabah namazından önce yapılan “ Hadis Sohbetleri” ara vermeden devam ediyor.

Cemaatle kılınan sabah namazı sonrasında tesbihat yapılıyor ve İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN tarafından yapılan duaya hep birlikte amin deniliyor.

Programın ardından ise katılımcılara kahvaltı ikramı yapılıyor.

Hadis sohbetlerine tüm ilçe halkını davet eden Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN şu ifadelere yer verdi: “Her hafta Salı günü Alış Camiinde Sabah namazından önce yaptığımız “ Hadis Sohbetleri” ara vermeden devam ediyor. Sohbet programımızda dinimizin iki ana kaynağı olan Kur’an-ı Kerim ve Peygamber Efendimizin Hadis-i Şeriflerini okuyup anlayarak hayatımıza tatbik etmek için gayret sarf ediyoruz. Cemaatimizle birlikte sabah namazını idrak ediyor, tesbihatımızı yapıyoruz. Ardından ise birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz için dualar ediyoruz. Gayemiz İslamiyeti, Kur’an-ı Kerim-i, Peygamberimizin sünnetini en güzel bir şekilde anlamak, anlatmak ve yaşamaktır. Bu tür programlar aynı zamanda bizlerin daha da birlik ve beraberlik içerisinde olmamıza vesile oluyor. Bu vesileyle tüm halkımızı hadis sohbetlerimize davet ediyorum.” dedi.