17.01.2020

UMRECİLERİMİZİ DUALARLA UĞURLADIK

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Organizasyonu ile umreye gidecek olan umreci adayları, İlçe Müftülüğümüzce düzenlenen programla uğurlandı.

Alanya’dan kutsal topraklara gitmek üzere hazırlıklarını tamamlayan ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ YÜRÜME 1. TUR 20 Umreci adayı için Cuma namazına müteakip müftülüğümüz önünde uğurlama töreni düzenlendi.

Umreciler kutsal topraklara gitmek üzere dua, salâvat ve tekbirlerle uğurlandı. Uğurlama töreni esnasında ise duygu dolu anlar yaşandı.

Umre kafilesi 28 Ocak 2020 Salı günü ise tekrar yurda dönüş yapacaklardır.

Allah, umreye giden kardeşlerimizin umrelerini şimdiden makbul eylesin, en güzel şekilde umre yapıp gelmeyi, gidemeyen kardeşlerimize de en yakın zamanda gitmeyi nasip eylesin. Umreye giden kardeşlerimizden Allah resulüne selam götürmelerini ve ülkemiz için ümmeti Muhammed için dua etmelerini istiyoruz.