14.11.2019

EMŞAV MÜFTÜ İLHAN’IN YAPMIŞ OLDUĞU DUA İLE AÇILDI

Alanya Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı, Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN’ın yapmış olduğu dua ile açıldı.

Açılış merasimine Alanya Kaymakamı Mustafa HARPUTLU, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat YÜCEL ve Alanya protokolü katıldı.

Açılış konuşmaların ardından dua yapmak üzere kürsüye gelen Müftü İLHAN duasında şu ifadelere yer verdi:
“Ey bizleri var eden, hayatı ve ölümü yaratan, ölümü şehitlikle kutsayan Yüce Rabbimiz!
Bizlerin imanına şahit ol! İmanımızla, şehadetle ölmeyi bizlere nasip eyle,
Ya Rabbi! memleketimizi milletimizi her türlü tehlikelerden, musibetlerden, afetlerden, muhafaza eyle,
Makberimize ve mabedimize düşman eli değmesinden muhafaza eyle,
Ya Rabbi! bizleri düşmanla, kafir ve zalimlerle terbiye etme,
Bu vatanı bizlere emanet eden Şehitlerimize rahmetinle muamele eyle,
Ya Rabbi! Şehitler imanına şahit olduğun ve sana şahit olanlardır.Bu kutsal emanete sahip çıkmayı bizlere nasip eyle,
Bu kutsal emanete sahip çıkmak için bugün açılışını yaptığımız bu müesseseyi hayırlı, uğurlu ve bereketli eyle
Emeği geçenlerin amellerini makbul ticaretlerini len tebur eyle,
Gençlerimizi, evlatlarımızı bu hizmetlerde daim eyle.” Dedi.