14.11.2019

MÜFTÜ İLHAN İBRADI MÜFTÜLÜĞÜNÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMINA KATILDI

Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İbradı İlçe Müftülüğünün düzenlemiş olduğu “Peygamberimiz ve Aile” programana konuşmacı olarak katıldı.

İstiklal Marşımızın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını Dr. Semih ACET yaptı. Programda 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğreticileri tarafından ilahiler seslendirildi ve ezberlemiş oldukları hadisler okundu.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla hazırladığı “Peygamberimiz ve Aile” konulu video’nun izlenmesinin ardından İbradı halkına hitap eden Müftü İLHAN “Peygamberimiz ve Aile” konulu konferanslarını gerçekleştirdi.

Müftü İLHAN Peygamber Efendimizin Aileye verdiği önemi Peygamberimizin hayatından ve Kur’an-ı Kerimden örnekler vererek anlattı.

Program iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.