16.10.2019

2020 YILI DİYANET TAKVİMLERİMİZ GELDİ

1972 yılından itibaren yayınlanmaya başlayan Diyanet Takvimi her yıl kendisini yenileyerek daha iyi bir seviyeye ulaşmaya devam ediyor. Diyanet Takvimi bu yıl da içerdiği muhteva zenginliğinin yanında, tasarım ve görselliği ile okuyucuların beğenisine sunuluyor.

Diyanet Takvimi okuyucuları 365 günde dinimizin temel bilgilerini, inanç, ibadet, ahlak, siyer ve gündelik hayata ilişkin bilgileri öz, doyurucu ve sağlıklı bir şekilde öğrenebileceklerdir.

Başkanlığımız tarafından hazırlanan 2020 yılı Diyanet Takvimlerimiz Müftülüğümüze gelmiş olup; vatandaşlarımız müftülüğümüzden ve tüm camilerimizden temin edebileceklerdir.

2020 Yılı Diyanet Takvimleri’nin fiyatı ise 7.50 TL’dir.

Bu vesileyle titizlikle hazırlanan Diyanet Takvimlerimizden tüm vatandaşlarımızın en güzel bir şekilde istifade etmelerini diliyor, Diyanet Takvimi okuyucularımıza Cenab-ı Allah’tan sıhhat ve afiyet diliyoruz.