11.10.2019

DUALARIMIZ KAHRAMAN MEHMETÇİĞİMİZ İÇİN

Vatanımızı ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı güvenlik güçlerimizin başlattığı Barış Pınarı Harekatının zaferle sonuçlanması için Alanya Müftülüğümüz tarafından Oba Merkez Cami'nde Sabah Namazı Buluşması düzenlendi.

Programa Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN başta olmak üzere çok sayıda genç ve vatandaş katıldı.

Program kapsamında sabah namazından önce Fetih Suresi okundu, sabah namazının cemaatle kılınmasının akabinde İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, salavat ve tesbihatlar getirildi, ardından İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN’ın milletine, bayrağına, ezanına, vatanına, devletine sahip çıkmak üzere canlarını feda eden aziz şehitlerimiz olmak üzere, vatanımızı, bölgemizi ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı güvenlik güçlerimizin başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için yapmış olduğu duaya hep birlikte amin denildi.

Program Oba Merkez Cami İmam Hatipliği tarafından katılımcılara kahvaltı ikramıyla sona erdi.

Programla ilgili bilgi veren İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN şunları kaydetti:“Vatanımızı, bölgemizi ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı güvenlik güçlerimizin başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için Oba Merkez Cami'nde sabah namazında buluşarak Fetih Suresi okuyup ardından kahraman Mehmetçiğimize dualar ettik.

Harekat boyunca ilçemiz genelindeki tüm camilerimizde sabah namazında Fetih Suresi okuyup Mehmetçiğimize dualarımızla destek olmaya devam edeceğiz.

Rabbim ezanlarımızı susturmak isteyenlere, şanlı bayrağımızı indirmek isteyenlere, vatanımızı bölmek isteyenlere asla fırsat vermesin, dinimizin, milletimizin bekasını sarsacak her türlü dâhili ve harici fitne ve fesatlardan milletimizi, memleketimizi muhafaza eylesin, birlik ve beraberliğimizi, huzur ve kardeşliğimizi bozmak isteyenlere asla fırsat vermesin, ordumuzu muvaffak ve muzaffer kılsın.” dedi.

#BarışPınarıHarekatı