10.10.2019

TÜM CAMİLERİMİZDE FETİH SURESİ OKUNUP DUALAR EDİLDİ

Vatanımızı ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı kahraman güvenlik güçlerimizin başlattığı Barış Pınarı Harekatının zaferle sonuçlanması için tüm camilerimizde sabah namazından önce Fetih Suresi okunup dualar edildi.

Barış Pınarı Harekatı boyunca sabah namazından önce Fetih Suresi okunacağını ve dualar edileceğini belirten İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN şunları kaydetti: “Vatanımızı, bölgemizi ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı kahraman güvenlik güçlerimizin başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için sabah namazından önce Fetih Suresi okuyup ardından kahraman Mehmetçiğimize dualar etmeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı sabah namazında Kahraman Mehmetçiğimize dua etmeye camilerimize davet ediyorum. Rabbim kahraman Mehmetçiklerimizi korusun, ordumuzu muvaffak ve muzaffer kılsın.” Dedi.

#BarışPınarıHarekatı

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, iç mekan