09.10.2019

ALANYA GENELİNDEKİ TÜM CAMİLERİMİZDE ZAFER İÇİN FETİH SURESİ OKUNACAK

Alanya Müftülüğümüzce, Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için harekat boyunca sabah namazında İlçemiz genelindeki bütün camilerde Fetih Suresi okunacak ve ardından dualar edilecek.

İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN, İlçemiz genelindeki tüm camilerde harekat boyunca sabah namazında Fetih Suresi okunması ve dua yapılması talimatını verdi.

Barış Pınarı Harekatı’nın zaferle sonuçlanmasını da dileyen İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN şunları kaydetti: “Vatanımızı, bölgemizi ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı kahraman güvenlik güçlerimizin başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nın zaferle sonuçlanmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyor; güvenlik güçlerimize muvaffakiyetler diliyorum.” Dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, mizahi görüntü ve yazı