16.04.2019

2019 YILI HAFIZLIK İCAZET MERASİMİNE DAVET

Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayarak Hafızlık Belgesi almaya hak kazanan 28 hafız öğrencimiz için “Hafızlık İcazet Merasimi” düzenlenecek.

20 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 13:30’da Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan programa Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ da konuk olacak.

Kuran-ı Keri tilaveti ile başlayacak olan programda, günün anlam ve önemine dair konuşmalar, slayt gösterileri, ilahi dinletisi, Hafızlık Taçlarının giydirilmesi ve hediye takdimi yapılacak.

Aynı gün ayrıca saat 12.00’da Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın katılımıyla inşaatı tamamlanan Giritoğlu Mustafa Uğuz Camii’nin açılışı gerçekleştirilecek.

Gerçekleştirilecek olan programa tüm ilçe halkını davet eden İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN:“Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayarak Hafızlık Belgesi almaya hak kazanan 28 hafız öğrencimiz için “Hafızlık İcazet Merasimi” düzenleyeceğiz. Aynı gün Diyanet İşleri Başkanımız sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın teşrifleriyle inşaatı tamamlanan Giritoğlu Mustafa Uğuz Camii’nin açılışını gerçekleştireceğiz. Yavrularımızın sevinçlerine ortak olmaya ve cami açılışına tüm ilçe halkını davet ediyorum.” Dedi.