01.06.2016

Personelimize Yaz Kur'an Kursu Semineri

18 Mayıs 2016 Çarşamba 16:38

Müftülüğümüz Cami ve Kur’an Kursları görevlilerimiz için 17 Mayıs 2016 günü bir günlük eğitim semineri düzenledik.

Müftülüğümüz Cami ve Kur’an Kursları görevlilerimiz için 17 Mayıs 2016günü bir günlük eğitim semineri düzenledik.

Personelimizi pedagojik bakımdan donanımlı hale getirmek ve özgüvenlerini geliştirmek maksadıyla düzenlenen, İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman DOĞAN’ın öğretici olarak katıldığı seminerde “Mesnevi’de Öğretim Teknikleri” başlığı altında eğitim öğretim teknikleri örnekleriyle işlendi. Personelin tamamen katıldığı seminer 2016 Yaz Kur’an Kursları için ilk etap olarak gerçekleşti. Seminerler Yaz Kur’an Kursları başlayıncaya kadar peyderpey devam edecektir.