02.10.2018

ŞEHİT COŞKUN NAZİLLİ VE DİĞER ALANYA ŞEHİTLERİ İLE DENİZLİ İLİNDEKİ ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

29 Eylül 2018 Cumartesi günü 13:30-15:00 Saatleri arasında Şehit Coşkun Nazilli ve diğer Alanya şehitleri ile Denizli ilindeki Şehitleri anma programı düzenlendi. Şehit Coşkun Nazilli'nin ailesinin evi önündeki programa İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİR, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper AVCI, emniyet personeli, Müftülük personeli ve çok sayıda davetli katıldı. Programın sunumu Müftülük Şube Müdürü Murat DEMİRHAN tarafından yapıldı. Din görevlilerimiz Abdulkerim DOĞAN, Çetin KILINÇARSLAN, Mevlüt ZORBAZ, Musa TUNCER, Kadir ÇOMAK, Tahsin GÜNEŞ, Sadık YILMAZ tarafından Kur'an tilaveti, kaside, ilahi ve mevlid okunmasıyla devam eden program, İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN'ın Şehitlik hakkında yaptığı konuşma ve şehitlerin ruhu için yaptığı Dua ile devam etti. Duanın akabinde Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİR, davetlilere bir konuşma yaptı ve Alanyalı şehit ailelerine plaket takdim etti. Program yapılan ikram ile sona erdi.