13.11.2017

2015 YILINDAN BERİ AÇIKTAN ATAMA VEYA SÖZLEŞMELİ ATANAN iMAM-HATİP VE MÜEZZİN-KAYYIM GÖREVLİLERİMİZ İÇİN İNTİBAK EĞİTİMİ VERİLDİ

İlçemize cami görevlisi (İmam Hatip ve müezzin kayyum) olarak 2015 yılından sonra açıktan yada sözleşmeli atanan görevlilerimiz için intibak semineri düzenledik. Bir gün süren seminere İl Müftümüz Osman ARTAN Bey de katıldı ve bir konuşma yaptı. İlçe Müftümüz Mustafa TOPAL'ın açış konuşmasıyla başlayan seminerde idari, büro ve cami işleri ile çeşitli sosyal konular işlendi ve ayrıca görevinde tecrübeli cami görevlilerimiz de tecrübelerini paylaştılar. Şube Müdürümüz, Şefimiz, Daire personelimiz idari konuları anlattılar. Görevlilerimiz memnun kaldıklarını ifade ederek tekrarını istediler. İlçemizde bu tür seminer ve tecrübe paylaşımları devam edecek.