10.06.2016

KUR'AN KURSLARIMIZIN MİNİKLERİNE YILSONU MERASİMİ

Müftülüğümüze bağlı olarak öğrenim gören 4-6 yaş gurubu Kur’an Kursu öğrencilerimiz için 26 Mayıs 2016 günü yıl sonu merasimi düzenledik. İlçemiz Mahmutlar Emin Özmüftüoğlu, Oba İzzet Azakoğlu, Kestel Merkez ve Alanya Merkez Şükrü Gündoğmuş Kur’an Kurslarında 5 sınıfta öğretim gören öğrencilerimiz için düzenlediğimiz yıl sonu programına bir çok vatandaşımız katıldı. Öğrencilerimizin öğreticileri rehberliğinde hazırladıkları; Kur’an-ı Kerim okuma, ilahiler ve birçok gösteriyi ihtiva eden gösteriler ilgiyle seyredildi. Mutluluklarını aileleriyle paylaşan öğrencileri, aileleri de sevinç ve mutlulukla takip ettiler. İlçe Müftümüz  Mustafa TOPAL , Alanya Belediye başkan vekili Zihni ASİLTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ER, Müftülük Şube Müdürümüz Murat DEMİRHAN, İlçe Vaizlerimiz, Kur’an Kursu ve Cami görevlerimiz ile veliler ve davetlilerin katıldığı programda iyi dilek ve temenniler dile getirildi.