18.10.2018

OBA İZZET AZAKOĞLU K.KURSU VE 4-6 YAŞ KURSU ZİYARETİ

İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN, Camii ve Kur'an Kurslarını yerinde görme ve inceleme kapsamında Oba İzzet Azakoğlu Kur'an Kursunu ve aynı kurs bünyesinde eğitim veren 4-6 yaş gurubu Kur'an Kursu sınıfını ziyaret etti. 15 Ekim 2018 pazartesi gerçekleşen ziyarette Dr. İhsan İLHAN öğrencilerle tek tek ilgilendi ve miniklerle sohbet etti. Minik öğrenciler ve eğitimleri hakkında Kur'an Kursu Öğreticilerinden bilgi alan Dr. İhsan İLHAN 4-6 yaş gurubu Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik eğitimin çok önemli olduğunu, din eğitiminin en önemli mekanları olan Kur'an Kurslarının fiziki şartlarını iyileştirmek ve yeterli hale getirmek için çalıştıklarını aynı zamanda Kur'an Kurslarındaki eğitimin kalitesini arttımak için mücadele ettiklerini, Kur'an Kursu olmayan mahallelerde de Kur'an Kursu açmayı hedeflediklerini ve her mahallede 4-6 yaş gurubu Kur'an Kursu açma gayreti içinde olduklarını, bütün bunları yapabilmek için Alanyalıların desteğini beklediklerini söyledi.