11.10.2018

KUR'AN KURSU ZİYARETİ

İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN Camiler ve Kur'an Kurslarını ziyaret kapsamında 10 Ekim 2018 Salı günü Merkez Sugözü Camii Kur'an Kursunu ziyaret etti. Kurs Öğreticisi Fatma YEKEN ve öğrencilerinin hazır bulunduğu ziyarette Dr. İhsan İLHAN öğrencilere nasihatlerde bulundu. Muharrem Ayı'nın Müslümanlar için anlamı, aşure günü ve önemi hakkında öğrencilere bilgiler veren Dr. İhsan İLHAN Kur'an öğrenmenin ve öğretmenin en hayırlı işlerden, Kur'an-a hizmetin ise şerefli amellerden olduğunu belirten İlçe Müftümüz; Kur'an Kursuna ara vermeden devam etmelerinin çok önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca Kur'an-ı Kerim'in ve peygamber efendimiz (s.a.v)' in sahih sünnetinin dinimizin iki önemli ana kaynağı olduğunu, biz Müslümanların bu iki kaynağı en güzel şekilde ve ehlinden öğrenmemiz gerektiğini bu yönüyle Müftülüğümüz Kur'an Kurslarının önemli bir görev ifa ettiğini ve halkımızın Kur'an Kurslarına olan ilgisinden çok memnun olduklarını ifade etti. Program Kurs Öğrencileri tarafından hazırlanan aşure ikramı ve yapılan dua ile sonra erdi.