11.10.2018

SABAH NAMAZI BULUŞMASI

12 Ekim 2018 Cuma günü Sabah Namazı Buluşmasında İlçe Müftümüz Dr. İhsan İLHAN, Alim-Der derneğinin öğrenci yurdunda kalan öğrenciler, Alanya Nebahat Şifa Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrenci yurdunda kalan öğrenciler, yöneticileri, üyeleri ve sabah namazına katılan cemaat ile merkez Emine Özmüftüoğlu Camiinde bir araya geldi. Çok sayıda vatandaşın ve öğrencinin katıldığı buluşmada İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN sabah namazını kıldırdı. Namaz sonrasında cemate konuşma yaptı. Konuşmasında; Müslümanlar için asıl özlenen tablonun sabah ve yatsı namazlarını cemaatle kılmak olduğunu, Müslümanları asıl kendine getirecek ve yükseltecek olan ana unsurun cami ve cemaate devam etmekten geçtiğini, Müslümanları bölmek isteyenlerin ısrarla cami dışındaki mekânlara Müslümanları davet ettiğini ve bu fitneye düşülmemesi gerektiğini söyledi. Dr. İhsan İLHAN  konuşmasının sonunda okunan hatimlerin duasını yaptı. Camii çıkışında hayırsever Enver ÖZMÜFTÜOĞLU tarafından cemaate kahvaltı ikramında bulunuldu ve yapılan yemek duası ile program sona erdi.