14.02.2018

İl Eğitim Kurulu ve İl Eğitim Komisyonu Toplantısı Müftülüğümüzde Gerçekleştirildi.

İlimizde Yaygın Din Eğitimini görüşmek üzere İl Eğitim Kurulu ve personelimize yönelik hizmet içi eğitimleri görüşmek üzere İl Eğitim Komisyonu toplantısı 14.02.2018 tarihinde İl Müftümüzde gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Osman ARTAN’ın başkanlığında yapılan toplantıya Hacı Mehmet Gebizli eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kemal ÖNDER, İl Müftü Yardımcıları Mustafa AYDIN, Osman DEMİREL, Konyaaltı İlçe Müftüsü Ziya ERSİN, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ, Vaiz Ahmet YÖNDEM,  Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ,  Murakıp Nurettin UĞURLU, Uzman İmam Hatip Ramazan TIRAŞ, KKÖ Rahime ÇELİK, KKÖ Meryem BERBEROĞLU ve KKÖ Ayşegül ÖZTÜRK katıldılar.

Eğitim Kurulu toplantısında 4-6 Yaş Grubu kurslarımızın fiziki şartlarının daha iyi hale getirilmesi hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

İl Eğitim Komisyonunda da personelimizin yeterliliklerinin artırılması yapılan Hizmet İçi Eğitimler ve bu eğitimlerin sonuçları görüşüldü.