04.02.2018

Sabah Namazı Buluşmasına Devam

Antalya İl Müftülüğü “Sabah Namazı Buluşmaları” kapsamında Haydi Gençler Namaza sloganıyla 04.02.2018 Pazar günü Sabah Namazında Muratpaşa camiinde planlanan programa Antalya’lılar genci, yaşlısıyla akın ettiler. Pazar günü sabah ezanıyla beraber Muratpaşa Camiinde buluşan Antalyalılar sabah namazı ve sonrasında unutamayacakları anlar yaşadılar. İstanbul İstoç Camii İmam Hatibi Mustafa Kızılcaoğlu’nun  okuduğu Kur’an-ı Kerim, zikir ve tesbihatlarla Muratpaşa Camiini dolduran Cami Cemaatine unutamayacakları anlar yaşattı.

İstanbul İstoç Camii İmam Hatibi Mustafa Kızılcaoğlu’nun unutulmaz kıraatından sonra Vatanımızın birlik ve beraberliği, Vatan savunmasında şehit olan şühedaya, yaralanan gazilerimize dua edildi.

Düzenlenen programa Müftü Yardımcılarımız Mustafa AYDIN, Mustafa ŞİMŞEK, Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA, Merkez ve İlçe Müftülüklerinin çalışanları, gençler ile cami cemaati katıldılar. Program sonunda Muratpaşa Camii avlusunda Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından cemaate çorba ikramı yapıldı.