25.01.2018

Öğretmen, Öğrenci ve Veliler Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

Antalya’dan umre için kutsal topraklara gidenlerin sayıları her geçen gün artarken, Yarıyıl Tatili Öğretmen, Öğrenci ve Veliler İçin umre programı dahilinde umreye gitmek üzere kayıt yaptıran umreciler dualarla kutsal topraklara uğurlandı. Kafile başkanlığını İl Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU’nun yaptığı Yarıyıl Tatili  Öğretmen, Öğrenci ve Velilerden oluşan umreci kafilesinde bulunan öğrencilerin ve ailelerinin sevinç ve heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın organizasyonunda düzenlenen Yarıyıl Tatili Öğretmen, Öğrenci ve Veliler turuna kayıt olan umrecimize Antalya Havalimanında uğurlama töreni düzenlendi. Törene; İl Müftü Yardımcımız Mustafa ŞİMŞEK, uğurlama ekibi, Umre Yolcularımız ve yakınları katıldı.

Uğurlama programı, İl Müftü Yardımcımız Mustafa ŞİMŞEK’in yolculuk öncesi son hatırlatmalarının ardından yapmış olduğu dua ile son buldu.

Duanın akabinde Öğrenciler, öğretmenleri ve velilerden oluşan umreci kafilemiz kutsal topraklara doğru yola çıktı.