22.01.2018

Antalya'da Mehmetçik İçin Fetih Suresi

Antalya’daki tüm camilerde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin bölgesinde başlattığı ’Zeytin Dalı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için sabah namazında Fetih Suresi okundu, Mehmetçik’e dua edildi.

Antalya'daki tüm camilerde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için sabah namazında Fetih Suresi okundu, Mehmetçik'e dua edildi.

Muratpaşa Camii'ndeki sabah namazına Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tahir Savran, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Başsavcı Ramazan Solmaz, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Ünal, İl Müftümüz Osman ARTAN, Müftü Yardımcılarımız Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Melek ALÇIN, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA, Konyaaltı İlçe Müftüsü Ziya ERSİN, Müftülük personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 'Zafer için duada buluşalım' çağrısıyla Antalyalılar'ın yoğun ilgi gösterdiği sabah namazında Fetih suresi okunarak, Mehmetçik için dua edildi.

Program Fetih suresinin okunmasıyla başladı. Ardından sabah namazı kılındı.  Sabah namazının akabinde İl Müftümüz osman ARTAN kısa bir konuşma yaptı. İl Müftümüz Artan'ın konuşmasından sonra Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil Karaca’nın ettiği duayla eller semaya açıldı. Afrin Operasyonu, Zeytin Dalı Herakatı’nın zaferle sonuçlanması için edilen dua da ordumuzun muzaffer devletimizin payidar olması için bütün yürekler bir oldu.

Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA'nın yaptığı duanın akabinde Vali Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, cemaate çorba ikramında bulundu.