02.01.2018

Müftülerimizden Okculuk Tekkesine Ziyaret

İl Müftümüz Osman ARTAN beraberinde Müftü Yardımcımız Mustafa AYDIN ve 19 İlçe Müftümüz ile birlikte Antalya Okçular Tekkesini ziyaret ettiler.

Antalya Okçular Tekkesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sümeyye Gamze Uçar tarafından karşılanan ve Antalya Okçular Tekkesinin tanıtımı yapılan tesiste İl Müftümüz Başta olmak üzere müftülerimiz ok atışları yaptılar.

Müftülerimizin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Antalya Okçular Tekkesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sümeyye Gamze Uçar  Okçuluk ve Antalya Okçular Tekkesi faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

İl Müftümüz Osman ARTAN da ilgi ve alakalarından dolayı Antalya Okçular Tekkesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sümeyye Gamze Uçar'a teşekkür etti.