08.12.2017

2. Öğrenme Şenlikleri Açılışı Yapıldı

Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tüm resmi Kurumların iştiraki ile düzenlenen "Öğrenme Şenlikleri"nin 2.’sinin açılışı  Antalya Valisi Yardımcısı Sayın Nurettin ATEŞ, Daire amirleri ve kurum temsilcilerinin katılımlarıyla 08.12.2017 tarihinde Muratpaşa İlçesinde bulunan Cam Piramitte yapıldı. Yapılan programa İl Müftümüz Osman ARTAN İl Müftü Yardımcılarımız Mustafa AYDIN, Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ, Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ ve Müftülüğümüzce görevlendirilen personel katıldı. İl Müftümüz Artan ve beraberindekiler Cam Pramitin içinde Kurumların tanıtım stantlarını gezdi. Müftülüğümüz tarafından açılan stantta 4-6 yaş, yetişkin, görme engelli, işitme engelli ve hafızlık kurslarımız, çini sanatçısı Müftülük Murakıp Şaban AYDEMİR, İl Müftülüğü sazendeleri marifetlerini, çalışmalarını ve hünerlerini sergilediler. İl Müftümüz Osman ARTAN müftülüğümüze ayrılan standı ziyaret ederek stant içinde bulunan görevlilerden bilgi aldı  ve emeği geçenlere teşekkür etti.