07.12.2017

Müftülük Personeline Resmi Nikâh Eğitimi

Antalya İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünce müftülüklerde nikah kıyacak personele yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Muratpaşa İlçesi Değirmenönü Kültür Merkezide gerçekleştirilen eğitime Müftümüz Osman ARTAN, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ülkü YAVUZ, İl Müftü Yardımcılarımız Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Kepez İlçe Müftüsü Hüseyin Avni BÖGE, Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA ve İl İlçe Müftülükleri Şube Müdürleri, Vaiz, V.H.K.İ. Memurları ve Büyükşehir ve Muratpaşa Belediyesi Evlendirme Memurları katıldı.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ülkü YAVUZ tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından İl Müftümüz Osman ARTAN Nikâh konusu hakkında personele konunun ehemmiyeti hakkında bilgi verdi. Daha sonra Muratpaşa İlçe Nüfus Müdürü nikah kıyma, nikah kıyılmadan önce dikkat edilmesi gereken hususlar, nikahı kıyabilecek ya da kıyılamayacak kişiler hakkında müftülük personeline bilgi verdi.