05.12.2017

TDV Antalya Kız Yurdunda Kalacak Diyanet ilahiyat Akademi Öğrencilerinin Seçimi Yapıldı

Türkiye Diyanet Vakfı Antalya kız yurdunda burslu ve ücretsiz olarak kalacak, ilahiyat derslerine katkı sunulacak diyanet vakfı ilahiyat akademi programına katılacak ilahiyat öğrencilerinin seçimi yapıldı. Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi Diyanet Vakfı İlahiyat Akademi Uzmanları ilahiyat öğrencileri arasından daha önce ilana çıkılan ve müracaat edenlerin mülakatı ile ilgili Antalya'ya geldiler.

Türkiye Diyanet Vakfı Antalya kız yurdumuzda yapılan mülakatta komisyon üyesi olarak Akdeniz üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÖGKE, Akdeniz üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yasin PİŞKİN, Antalya İl Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU ve Türkiye Diyanet Vakfı Eğitim uzmanları katıldılar. Mülakat sonrası jüri üyeleri İl Müftümüz Osman ARTAN’ı ziyarete ederek 3 yıldır ülkemizin değişik illerinde devam eden Türkiye Diyanet Vakfı İlahiyat ve İl Müftülüğü işbirliği ile yürütülen Diyanet İlahiyat Akademi çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler.