05.12.2017

Engelli Kardeşlerimizle Peygamberimizi Andık

2017 Yılı Mevlid-i Nebi etkinlikleri ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle İl Müftülüğümüz Engelli Koordinatörlüğü tarafından program yapıldı.

Muratpaşa İlçe Müftülüğüne bağlı Yüce camiinde gerçekleştirilen programa İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcılarımız Mevlüt TOPÇU ve  Osman DEMİREL, Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA, İstanbul Mimar Sinan Cami Müezziin Kayyımı Görme Engelli Ahmet SARIKAYA ile çok sayıda davetliler katıldı.

Katılımın yoğun olduğu programda İl Müftü Yardımcımız Osman DEMİREL günün anlamına binaen konuşma yaptı. Akabinde Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA Peygamberimizin Güzel örnekliği hakkında konuşma gerçekleştirildi. Daha sonra İl Müftümüz Osman ARTAN selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Müftü ARTAN’nın Konuşmalarının ardından Engelli Kardeşlerimiz ve Muratpaşa Cami eki Müezzin Kayyımı Bayram ATİK tarafından ilahi dinletileri, naatlar, kasideler okundu ve akabinde Mimar Sinan Cami Müezzin Kayımı Görme Engelli Dünya Birincisi Ahmet SARIKAYA tarafından Kuran Ziyafeti gerçekleştirildi.

Kuran Ziyafetinin ardından gelen misafirlere yemek ikramı yapıldı. Misafirler tarafından böyle güzel organizede emeği geçenlere özellikle Yüce Cami İmam Hatibi Hasan KOÇ’a teşekkür ettiler.