27.11.2017

Suriyeli Savaş Mağdurlarına Antalya’dan 1 Tır Dolusu İlaç Gönderildi

Antalya Dilek Ecza Deposu tarafından, İl Müftülüğümüzün telkinleri doğrultusunda Suriye’deki savaş mağdurlarına 1 Tır dolusu ilaç yardımı yapıldı.

Antalya Dilek Ecza Deposu tarafından temin edilen ilaçlar, 882 koli içerisinde 71 bin 900 kutudan oluşuyor. Antibiyotik, Ağrı Kesici, tansiyon, astım, bronşit gibi kronik hastalık ilaçlarından oluşan yardım, Suriyeli mültecilerin tedavisinde kullanılacak.

İlaç dolu Tır, Suriye sınırındaki kamplara ulaştırılmak üzere İl Müftümüz Osman ARTAN ve Dilek Ecza Deposu Sahibi M. Zeki Taşçı ve Kızılay Antalya Yetkilisi Ceyhun YÖRÜK tarafından Antalya’dan uğurlandı.

Dilek Ecza Deposu Sahibi M. Zeki Taşçı bu tip yardımlarımız inşallah devam edecektir. Bir dahaki sefere inşallah Tıbbi Malzeme dolu Tır göndermeyi planlıyoruz dedi.