24.11.2017

Konyaaltı İlçesi Doyran Mh. Camiinin Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Konyaaltı İlçesi Doyran Mahallesinde hâlihazırda bulunan Merkez Caminin yerini alacak olup, daha geniş ve ferah bir yapıya sahip olması planlanan yeni caminin temel atma töreni Doyran Cami Derneğinin girişimleri ile yapıldı.

Temel Atma törenine İl Müftümüz Osman ARTAN, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin BÖCEK, Konyaaltı İlçe Müftüsü Ziya ERSİN Konyaaltı İlçe Müftülüğü  Şube Müdürü İlyas AKBABA Belediye Meclis Üyeleri, çevre Mahalle Muhtarları, Dernek yetkilileri ve mahalleliler topluluğu iştirak etti. İl Müftümüz Osman ARTAN ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin BÖCEK tarafından yapılan konuşmaların ardından İl Müftümüzün dua ile temel atıldı. Katılımcılara yemek ikramında bulunulan organizasyon halkın iyi dilek ve temennileri ile son buldu.