19.11.2017

İl Müftümüzden Afet Bölgesine Ziyaret

İl Müftümüz Osman ARTAN, Müftü Yardımcımız Osman DEMİREL  ile birlikte  Kumluca’da ki afet bölgesini inceleyerek vatandaşları dinledi. İl Müftümüz ARTAN  “Şiddetli yağış ve hortumdan zarar gören Kumluca ve Finike ilçelerindeki vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Yetkililerden bilgi aldı.

Kumluca’da ki hortum felaketinin dördüncü gününde İl Müftümüz Osman ARTAN, Müftü Yardımcımız Osman DEMİREL ile afet bölgesini inceleyerek vatandaşları dinledi. İl Müftümüz Artan Antalya'daki şiddetli yağış ve fırtınadan zarar görenleri tek tek ziyaret ederek, "Moralimizin iyi olması lazım. Bu olay basit bir olay değil. Bir şey var, bir afet geliyor önüne geleni katıp, alıp her şeyi götürüyor." dedi. İnşallah devletimiz en kısa zamanda yaraları saracaktır dedi.

Afet alanında bilgi alan İl Müftümüz ve Müftü Yardımcımız Turunçova Merkez Camiine giderek vatandaşa vaazı nasihat etti, halka geçmiş olsun temennisinde bulundu. Vaaz ve namazın akabinde hortumdan zarar gören Kur’an Kursları ve camileri de yerinde incelediler.