06.11.2017

Haydi Gençler! Nerede Kalmıştık

Antalya İl Müftülüğü “Gençlik Buluşması Projesi” kapsamında Haydi Gençler Namaza sloganıyla 3 yıldır devam ettirdiği sabah namazı buluşmalarına 2017 yılı yaz döneminde verdiği aradan sonra “Haydi Gençler Nerede Kalmıştık” sloganıyla sabah namazı buluşması programlarına başladı. 05 Kasım 2017 Pazar günü Sabah Namazında Muratpaşa camiinde planlanan gençlik buluşması programına Antalya’lılar genci, yaşlısıyla akın ettiler. Pazar günü sabah ezanıyla beraber Muratpaşa Camiinde buluşan Antalyalı gençler sabah namazı ve sonrasında unutamayacakları anlar yaşadılar. İstanbul Üsküdar Valide-i Cedid Camii İmam-Hatib'i Kerim ÖZTÜRK kıldırdığı sabah namazının ardından okuduğu Kur’an-ı Kerim, zikir ve tesbihatlarla Muratpaşa Camiini dolduran Cami Cemaatine unutamayacakları anlar yaşattı.

İstanbul Üsküdar Valide-i Cedid Camii İmam-Hatib'i Kerim ÖZTÜRK’ün unutulmaz kıraatından sonra İl Müftü Yardımcısı  Osman DEMİREL tarafından Vatanımızın birlik ve beraberliği, Vatan savunmasında şehit olan şühedaya, yaralanan gazilerimize yaptığı dua ile program sona erdi.

Düzenlenen programa Müftü Yardımcımız Osman DEMİREL, Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA, Antalya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Uzman Vaiz Fatih TUNÇ, Merkez ve İlçe Müftülüklerinin çalışanları ile cami cemaatİ katıldılar. Program sonunda Muratpaşa Camii avlusunda Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından cemaate çorba ikramı yapıldı.