26.10.2017

Cami Gönüllüsü Kadınlar Projesi Toplantısı Müftülüğümüzde Yapıldı

İl Müftülüğümüz Projelerinden olan Cami Gönüllüsü Kadınlar Projesinde görevli koordinatörlerle toplantı gerçekleştirildi.

İl Müftülüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Müftümüz Osman ARTAN İl Müftü Yardımcımız Osman DEMİREL, Uzman Vaiz Hatice ÖGKE, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şefi Ahmet ÖZİLHAN, Din Hizmetleri Memuru Hasan TUĞ ve İlçe Koordinatörleri katıldı.

Cami Gönüllüsü Kadınlar Projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Müftü ARTAN koordinatörlere yeni projeler ve çalışmalar yapmaları konusunda gayret göstermeleri gerektiğini iletti ve çalışmaları için koordinatörlere teşekkür etti.

Daha sonra projeden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Osman DEMİREL koordinatörlerle ilçelerde kadınlara yönelik faaliyetlerin artırılması için fikir alış-verişinde bulundu.