14.10.2017

EHAD Yatılı Erkek Kur'an Kursu Açıldı

Antalya İl Müftülüğü Kepez İlçesi Varsak Mahallesinde Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD) Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursumuzun açılışı yapıldı.

Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD) Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursunun açılışı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Okunan Kur’an-ı Kerimin akabinde EHAD Antalya Derneği Başkanı Mehmet Dokuz kürsüye gelerek selamlama konuşması yaptı.

Selamlama konuşmasından sonra kürsüye gelen İl Müftümüz Osman Artan’ın açılış konuşmasından sonra Antalya Valisi Münir Karaloğlu bir konuşma yaptı.

Vali Karaloğlu’nun konuşmasından sonra İl Müftümüz Osman Artan’ın yaptığı dua ile açılış  yapıldı. Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD) Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursu açılış törenine Antalya Valisi Münir Karaloğlu Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü Yardımcımız Mustafa Aydın, Kepez Müftü Vekili Mücahit Demirel, Muratpaşa Müftüsü Celil Karaca ve vatandaşlar katıldılar.