05.10.2017

KYK ‘dan Geleneksel Aşure Programı

Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu  Antalya İl Müdürlüğünden Geleneksel Aşure Günü Programı yapıldı. Programa Antalya Valisi Münir KARALOĞLU, Diyanet İşleri başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof Dr. Zekeriya GÜLER, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa ÜNAL, Rektör Yardımcısı Ahmet ÖGKE, İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcılarımız Mevlüt TOPÇU ve Osman DEMİREL, KYK Antalya İl Müdürü Mustafa Sabri AK, diğer Kurum amirleri , Üniversite Öğretim Görevlileri ve Öğrenciler katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Günün önemine binaen Vali KARALOĞLU  ve ilimizde Camiler Haftası münasebetiyle  bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof Dr. Zekeriya GÜLER konuşmaları ile devam etti. Akabinde İl Müftümüz Osman ARTAN 15 Temmuz ve tüm Şehitlerimiz dua yaptı. Program öğrencilere protokol tarafından yapılan aşure ikramı ile son buldu.