04.10.2017

Cami Tarih ve Kültür Sunum Programları

Antalya İl Müftülüğü Muratpaşa İlçesi Yivli Minare Camii Tarih ve Kültür Programları yapıldı.

04.10.2017 tarihinde başlayan programa İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcıları Mustafa AYDIN, Osman DEMİREL, Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA Yivli Minare Cami Görevlileri, Muratpaşa İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri, Cami cemaati Öğrenciler katıldılar.

Programın açılış konuşmasını Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA gerçekleştirdi.

Programın içeriğinde:

1. Bölümde: Antalya Tarihi Ve Yivli Minare Külliyesinin Tarihi konusunu Yivli Minare camii Müezzin Kayyımı Mustafa Erol.

2. Bölümde: Antalya Tarihi Camileri ve Tarihçesi konusunu İskele Camii İmam Hatibi Abdulkadir Aktürk,

3. Bölümde: Antalya Kültür Tarihi sunumlarını Yivli Minare Camii Rehberi İbrahim Gülistan DOĞRU gerçekleştirdi.

İl Müftümüz Osman ARTAN programda emeği geçen hocalarımıza ve vesile olanlara teşekkür etti.