30.07.2018

Demre Belediye Başkanı Topçu Kurbanını Diyanet Vakfına Bağışladı

İlimiz Demre Belediye Başkanı Süleyman TOPÇU Kurbanının güvenilir bir şekilde yoksullara ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı. Başkan TOPÇU Türkiye Diyanet Vakfımız, yurtiçinde ve yurtdışında kurbanlarını bağışlamak isteyen vatandaşlarımızın bağışlarını alıyor. En güvenilir şekilde dağıtacağından eminiz. Bu anlamda emekleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Dedi.

Demre Belediye Başkanı Süleyman TOPÇU’nun kurban bağışını bizzat İl Müftümüz Osman ARTAN teslim alarak kendisine bağış makbuzunu teslim etti.

İl MüftümüzOsman ARTAN İlimiz Demre Belediye Başkanı Süleyman TOPÇU’ya bağışından dolayı teşekkür ederek Vatandaşlarımız Türkiye Diyanet Vakfı Antalya şubesine gelerek kurban bağışında bulunabirler veya   'www.tdv org' ve 'bagis.tdv.org' adreslerinden de online bağış yapabilirler. Bununla birlikte il ve ilçe müftülüklerimize, cami görevlilerimize, tüm PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da vekalet yoluyla kurban programına katılıp, kurbanlarını vekalet yoluyla kestirebilirler.” Dedi