27.07.2018

İl Müftü Yardımcımıza Veda Ettik

İlimiz Müftülüğünde Müftü yardımcılığı görevini yaparken Muğla Menteşe İlçe Müftülüğü görevine atanan İl Müftü Yardımcımız Mustafa AYDIN 27.07.2018 tarihinde görevinden ayrıldı. Müftü Yardımcısı Aydın’ın görevinden ayrılması nedeniyle veda programı düzenlendi. Programa İl Müftümüz Osman ARTAN başta olmak üzere İlimiz Müftülüğünde her kademede çalışan personel katıldı.

Programda öncelikle bir konuşma yapan İl Müftümüz Osman ARTAN Müftü Yardımcısı Aydın’a Antalya’da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. Akabinde konuşma yapan Mustafa AYDIN, son altı yıldır beraber görev yapıyoruz, şimdi veda vaktidir, hepinizden helallik istiyorum, benden yana hepinize hakkım helal olsun, diyerek sözlerini tamamladı. Program sonunda İl Müftümüz Müftü Yardımcısı Aydın’a bir Antalya hatırası ve Antalya Valisi Münir Karaloğlu tarafından verilen Başarı belgesini verdi.  Program Müftü Yardımcısı Aydın’ın tüm personelle vedalaşması ile sona erdi.