26.07.2018

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Kurbanını Diyanet Vakfına Bağışladı

Türkiye Diyanet Vakfının “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganı çerçevesinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes TÜREL kurbanını Türkiye Diyanet Vakfına Bağışladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes TÜREL’in kurban bağışını teslim almak ve makbuzunu kesmek üzere Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcısı Mustafa AYDIN ve Türkiye Diyanet Vakfı  Antalya Şubesi görevlisi İbrahim YILMAZ Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes TÜREL’i ziyaret ettiler. Başkan TÜREL’in makam odasında Kurban bağışı teslim alan İl Müftüsü Osman ARTAN başkan TÜREL’e bağış makbuzunu teslim etti.

Yapılan bağış sonrasında Antalya İl müftüsü Osman ARTAN Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür ederek şu açıklamada bulundu: Kurban bağışı yapmak isteyen vatandaşlarımız Türkiye Diyanet Vakfı Antalya şubesine gelerek kurban bağışında bulunabilecekleri gibi,  'www.tdv org' ve 'bagis.tdv.org' adreslerinden de online bağış yapabilirler. Bununla birlikte il ve ilçe müftülüklerimize, cami görevlilerimize, tüm PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da vekalet yoluyla kurban programına katılıp, kurbanlarını vekalet yoluyla kestirebilirler.” Dedi.