21.07.2018

Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü ve Daire Başkanından Kursiyerlere Ziyaret

İlimize yeni atanan 4/B Sözleşmeli Kur'an Kursu Öğreticilerinin Mesleğe Hazırlık Oryantasyon Eğitimi Türkiye Diyanet Vakfı Yükseköğretim Kız Yurdumuzda devam ediyor.  Türkiye Diyanet Vakfı Yükseköğretim Kız Yurdunda Formasyon eğitimi gören 4/B Kur’an Kursu Öğreticilerini Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ,  Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Cafer Tayyar DOYMAZ ,  İl Müftümüz Osman ARTAN,  İl Müftü Yardımcımız Mustafa AYDIN ve Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Mustafa Kemal ÖNDER  ziyaret ettiler.

Ziyarette Formasyon eğitimi gören 4/B Kur’an Kursu Öğreticilerine birer konuşma yapan Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ,  Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Cafer Tayyar DOYMAZ Kur’an Kursu Öğreticiliğinin ehemmiyetini anlattılar.